Fredericia AVISEN vælger at besøge Pigernes verden og får et indblik i hvordan julesalget er gået hos dem.

Det er fredag og det er regnfuldt udenfor men Fredericia AVISEN vælger at tage et smut forbi butikken på Gothersgade.

Inde i butikken er der travlt, indpakning af gaverne er i fuld gang, jeg får serveret kaffe og imens venter jeg på at Sanne Falkenby bliver færdig med en kunde som er igang med at betjene.

Imens får jeg nydt min kaffe, og kigget lidt rundt i den hyggelige butik.

Grunden til navnet på butikken

Efter Sanne Falkenby er færdig med at betjene sine kunder, så får jeg en god samtale med Sanne angående navnet på butikken og hvordan julesalget er gået i år hos dem.

”Vi har lavet navnet om, så nu hedder det Falk/Bendix – by pigernes verden, men samme koncept. Der er ikke noget vildt bag navnet”, fortæller Sanne Falkenby

Men i 17 år så har pigernes verden været til, og igennem de 17 år så er det bare gået godt for hver gang man har åbnet butikken og når man har mødt ind og skal ekspedere sine kunder fortæller Sanne Falkenby.

Julesalget

Julesalget for butikken har gået super fortæller Sanne Falkenby, og imellemtiden viser mig hvilken af de ting som er blevet mest solgt af.

”Vi er kommet rigtig godt igang igår, vi har travlt hver dag, som du selv kunne se, så er vi blevet næsten profesionelle til indpakning af gaver, men dejlige bløde pakker har vi fået pakket mange ind”, fortæller Sanne Falkenby og griner.

Sanne viser mig at de har haft mest salg af deres lækre strik.

”Vores strik fra mærket Sisters Point, har kunderne været helt vilde med, og hvor de har gået efter forskellige farver, det er naturfarverne og nogle enkelte farver, også er der lidt grønt eller rødt på trøjen, og selvfølgelig dyreprint som også er gået helt vildt godt i år”, fortæller Sanne Falkenby

De lækre strik. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Jeg får taget nogle billeder af de lækre strik som der er i butikken, og lidt efter kommer Sanne over og viser mig hen til deres sko som de også har i butikken som også har fået en stor interesse

”Vi har også vores sko fra Stylesnob og de er også i dyreprint, så det har også været en hit, men noget enkelt tøj eller bare en farve også skoene til”, fortæller Sanne Falkenby

Stylesnob sko. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Inden jeg forlader butikken afslutter Sanne med at sige:
”Så alt i alt, har det været en fantastisk julesalg, vi er så glade for når vores kunder er glade og de går herfra med det de ønskede sig”, fortæller Sanne afsluttende med et kæmpe smil på læben. 

Jeg takker for besøget og går ud i det regnfulde vejr og fortsætter turen ned mod Fredericia’s gågade.