Pierre Ejendomme vil bygge 15-16 boliger på Kløvkær grunden i Seest og har netop afsluttet handlen med Kolding Kommune. Byggeriet planlægges i to etager, dog således at hver bolig bliver i en etage. Der vil i vid udstrækning blive indbygget ”grønne” tiltag i byggeriet og i det omkringliggende anlæg.

Kløvkær grunden i Seestbydelen er et grønt område meget tæt på centrum af Danmarks syvende største by. Kløvkær er også kendt som den såkaldte fyrværkerigrund.

”Der er få steder i byer af Koldings størrelse, hvor man får mulighed for at bygge nyt så tæt på centrum. Beboerne får både nogle attraktive huse og en attraktiv beliggenhed. Da vi har mulighed for at bruge de grønne omgivelser, får vi skabt nogle boliger, som vil tiltale mange”, siger Pierre Legarth, Adm. direktør, Pierre Ejendomme.

I forvejen er Lejerbo tæt på at gå i gang med byggeriet af 35 lejeboliger og et fælleshus i området. Kolding Kommune har også forespørgsler på storparcel nummer tre, så der er endnu flere boliger på vej på Kløvkær grunden.

”Med en befolkningsvækst på over 2.000 de seneste tre år, har vi et stort og akut behov for flere boliger i Kolding Kommune. Med handlen får vi bygget videre på en ikonisk grund, og de nye boliger er endnu et tegn på det byggeboom Kolding oplever i øjeblikket”, siger borgmester i Kolding Kommune, Jørn Pedersen.

Der skal laves en lokalplan for boligerne, så byggeriet kan gå i gang næste år.