Forside Fredericia Pia fik en ekstra stor julegave

Pia fik en ekstra stor julegave

DEL
Cecilie og pia
Cecilie Gaasvig- Butikschef, Byens Brød og Pia Sørensen, vinder af scooteren. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Julegaven blev ekstra stor i år for Pia Sørensen, der vandt en splinterny scooter i Byens Brøds store julekonkurrence, der kørte i forretninger i Sjællandsgade 84 og på Bytorvet i Erritsø. Pia Sørensen har aldrig ejet eller kørt en scooter før, så det var noget af en overraskelse at vinde den flotte præmie.

“Det er lidt vildt at have vundet. Det er spændende, jeg har ikke prøvet at vinde noget før, og så vinder jeg en scooter. Det er dejligt og sjovt,” siger Pia Sørensen og fortsætter:

“Det første jeg tænkte var – WOW, har jeg virkelig vundet noget. Lars (Bagermester Lars Hesselvig red.) ringede juleaften og fortalte, at jeg havde vundet. Jeg blev vildt glad og spændt på at køre den, og ikke mindst, se hvilken scooter jeg havde vundet. Jeg blev virkelig glad, da jeg så den. Det er en super gevinst, den er rigtig flot – se farverne – den ser bare godt ud. Det var faktisk først min mand – der tog telefonen, og gav den videre til mig med det dejlige budskab.”

Cecilie og pia
Cecilie Gaasvig- Butikschef, Byens Brød og Pia Sørensen, vinder af scooteren. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Skal du så ud at cruise nu?

“Jeg vil nok bruge scooteren til småkørsel. Jeg arbejder i Kolding, så det bliver for langt for mig, men jeg vil køre rundt på den i byen, hvis jeg f.eks. skal handle eller lignende, men først skal jeg lige lære at køre på den,” svarer Pia og griner.

“Jeg skal lige lære den at kende, inden jeg bevæger mig for meget rundt og rammer de trafikerede veje, men jeg har en god hjælp i min mand,” uddyber Pia.

Vinder scooter
Scooter, Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Det er Butikschef Cecilie Gaasvig fra Byens Brød, der udleverer den smarte scooter fra thansen til Pia og hun er glad for, at Pia har vundet.

“Det er da dejligt at se vores trofaste kunder blive så glade for en gevinst. Vi kører løbende konkurrencer på vores Facebook, og når det er jul, så laver vi gerne en stor en konkurrence i butikkerne, og i år var det en scooter, man kunne vinde. Vi har fået et hav af gode hilsner i konkurrencen, og det har lunet, men det til sidst, var det Pia, vi trak og vi ønsker hende store tillykke”, siger Cecilie Gaasvig.

Pias mand Carsten Sørensen slutter, imens vi skyder billederne.

‘’Hun tager bilen og jeg tager scooteren, når hun så lige får lært at køre på den, så er den hendes, og hun kan køre på den, uden min hjælp. Lige nu er det mig som kører på den”. Parret griner og vi ønsker hinanden god weekend.

Tillykke til Pia.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL