Forside FHK Peter Nielsen: Vi var ikke klar til opgaven

Peter Nielsen: Vi var ikke klar til opgaven

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Den mangeårig FHK-spiller, Peter Nielsen, erkendte efter nederlaget til HC Odense, at holdet ikke var klar til opgaven.

Resultatet blev 29-24 til HC Odense, men undervejs var FHK bagud med ti mål.

“Vi må erkende, at vi fik et blackout igen. Det lignede beklageligvis kampen mod Team Sydhavsøerne, det er skidt,” siger Peter Nielsen til Fredericia AVISEN.

Hvordan kan det ske igen?

“Vi var ikke klar til opgaven. Jeg synes egentlig, at vi havde en god optakt til kampen, men alle i hallen kunne se, at det hakkede og mod HØJ var vi heller ikke sprudlende. Det tog vi med os, og det blev en føljeton på det,” forklarer Peter Nielsen.

Er I bange for at rykke op?

“Det kunne det godt ligne. Lige nu har vi store problemer spillemæssigt, og vi har især store issues med defensiven, og det har vi ikke været vant til i hele sæsonen. Jeg glæder mig til på mandag, hvor vi skal på træningsbanen og skal have fundet en løsning på det her,” fortæller Peter Nielsen.

Skive vandt senest mod Tønder, hvilket gør, at FHK forud for kampen mod HC Odense var tre point foran sønderjyderne. Det blev måske en sovepude for FHK.

“Det kan man godt sige, men pt. slås vi med vores eget spil. Heldigvis har vi stadig matchbolden,” siger Peter Nielsen, der skal i kamp igen næste søndag, hvor modstanderen er Frederikshavn i thansen arena.

https://danbolig.dk/bolig/fredericia/7000/villa/2452761p018-245
Annonce – klik på billede for at se huset
DEL