Forud for FHKs pokalkamp mod Bjerringbro-Silkeborg blev Peter Nielsen udnævnt til æresmedlem af HK Ultras.

FHK tabte opgøret 30-38, men efter kampen var Peter Nielsen godt tilfreds.

“Det var lidt op ad bakke for os. Det var et godt hold vi mødte, og det var fedt for mit eget vedkommende at slutte af mod et af de bedste hold,” siger Peter Nielsen, der inden kampen blev hyldet og udnævnt til æresmedlem af HK Ultras:

“Det har været en rejse med dem. Jeg kender de fleste fra, da jeg startede selv og var medlem inden jeg begyndte at spille. Hele vejen igennem, selvom jeg var i udlandet, så stod de ved at være en del af klubben og nu er de blevet endnu større og jeg håber, at de kan vækst endnu mere til næste sæson,” forklarer Peter Nielsen, som også satte ord på, hvordan det var at spille den sidste kamp i FHK-trøjen:

“Det er her, at jeg er vokset op. Det kan godt være, at hallen er blevet sminket. Min far spillede herude, og jeg har spillet her så længe, at jeg kan huske. Det der har gjort mest ondt i min karriere var, da vi rykkede ned i 2011. Der sagde jeg til mig selv, at jeg ville være med til projektet, når jeg kom hjem. Det skete i 2. division, og det har været en drømmerejse.”

Om Peter Nielsen fortsætter sin aktie karriere endnu uafklaret. Han har et tilbud liggende fra FHK om en trænerrolle, som han overvejer, men Nielsen vil i den kommende fremtid vurdere om han skal fortsætte med at spille eller sige ja til tilbuddet fra FHK.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/