Peter Lund Tørving, Føtex, har pr. dags dato valgt at træde tilbage som formand for Fredericia Shopping og i stedet overgive posten til næstformand Ole Mortensen, Miami.

Ifølge Peter Lund Tørving er det foregået helt uden dramatik, men er en udløber af, Fredericia Shopping er i en rivende udvikling, med masser af planer og ideer på tegnebrættet. Peter Lund Tørving er varehuschef for føtex City, hvor man også mærker den opadgående tendens i Fredericia, og dermed en stigende mængde arbejdsopgaver. Fredericia Shoppings bestyrelse var enige i at pege på Ole Mortensen som ny formand. Peter Lund Tørving forbliver i bestyrelsen som næstformand.

“Jeg har været virkelig glad for min tid som formand for bestyrelsen i Fredericia Shopping, siger Peter Lund Tørving, og glæder sig samtidig over at se tidligere formand Ole Mortensen indtage pladsen igen. Jeg bliver i bestyrelsen som næstformand, Peter Lund Tørving, for jeg brænder stadig for foreningens arbejde”, skriver foreningen i en pressemeddelelse.