Fredericia Håndboldklub møder torsdag d. 2. maj Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cup, og i den forbindelse kalder BSVs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, FHK for en klub med stolte traditioner.

Bjerringbro-Silkeborg er inde i et hårdt kampprogram. Torsdag står der slutspil på programmet mod GOG, og på mandag gælder det Århus Håndbold.

Pokalkampen ligger derfor i en presset periode for BSV.

“Vi har mange andre vigtige ting at se til. Vi har to slutspilskampe inden, så det fortæller en hel del om den periode vi er inde i,” siger Peter Bredsdorff-Larsen til Fredericia AIVSEN.

BSV kæmper for at komme videre til DM-semifinalen, men det betyder dog ikke, at pokalturneringen ikke bliver prioriteret.

“Det er klart, at vi er i gang med at spille om mesterskabet, så det har vores opmærksomhed, men pokalturneringen har også fokus. Man kan ikke tale om at prioritere det ene frem for det andet, da vi også går efter at komme i Final4 i pokalturneringen. Vi kommer til kampen mod FHK som vi kommer til alle andre kampe, hvor vi har respekt for modstanderen, selvom den ligger i en hektisk periode,” forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.

Traditionsklub som ligaen får gavn af

FHK sikrede sig for lidt under en måned siden oprykning til ligaen, og holdkortet for fredericianerne er heller ikke en ukendt størrelse for Bjerringbro-Silkeborg.

“Vi kender en masse til dem, fordi det er en stribe spillere, som tidligere har gjort sig bemærket i ligaen. Det er ikke nye navne, som Fredericia komme med og for en stor dels vedkommende kender vi dem fra tidligere sammenhænge,” siger Peter Bredsdorff-Larsen

Peter Bredsdorff-Larsen har selv mange år på bagen som cheftræner i forskellige klubber. Sidst FHK var i ligaen var han også ligatræner og har på afstand fulgt den rejse, som FHK har været på og som har gjort, at der fra næste sæson er ligahåndbold i Fredericia igen.

“Først og fremmst vil jeg gerne ønske Fredericia tillykke. Over en længere periode har man bygget fundamentet op til til at komme i ligaen, og vi er glade for, at FHK igen er i ligaen. Det er en klub, som alle kender med stolte traditioner, og ligaen vil få gavn af den fantastiske hjemmebane, som FHK har. Så vi er glade for at have Fredericia tilbage,” siger Peter Bredsdorff-Larsen, der dog ikke lader sig kyse af thansen ARENA i pokalkampen d. 2. maj:

“Vi er vant til at spille på vanskelige udebaner, og vi har også vundet vanskeligere steder, men vi kommer med stor respekt, da kampen er meget vigtig for os. Vi forsøger hvert år at komme i Final4, og kampen er et skridt på vejen, og det er vind eller forsvind. Så vi tager kampen men den alvor, som vi kan, samtidig med, at vi er igang i fire kampe på 12 dage med Fredericia-kampen,” udtaler Peter Bredsdorff-Larsen.

FHK og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen d. 2. maj klokken 18:30.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.