10. oktober kl. 19.00

Gymnastikhuset Købmagergade

Billetter a 100 kr. via bibliotekets hjemmeside eller print selv.

Fredericia Bibliotek i samarbejde med Foreningen Samklang, Fredericia

”Vi opdrages til systematisk at sælge ud af os selv og vores sanselige tilstedeværelse: Ikke se, ikke høre, ikke dufte, ikke røre. Når vi mister de sanselige dimensioner, mister vi samtidig følsomheden og evnen til at opleve sammenhænge og samhørighed – også med naturen” Peter A. G.

Peter A. G. Nielsen er musiker og digter. Han var med til at stifte Gnags som 13-årig i 1966.

Derudover er han i sandhed en mand, der tænker over livet. Selv oplever han kunsten som det væsentlige, og ser samtidig kunsten som et udtryk for den glædelige harmoni mellem ånd og krop.

Peter fortæller i en munter og uhøjtidelig tone om sig selv og sin opvækst. Om at være et opmærksomt menneske og om at svare på de udfordringer, som livet byder på.

”Fordelen ved at blive ældre er, at man kan gå efter det, man selv synes er vigtigt. Du behøver ikke tækkes alt og alle, ligesom når du er 18”, siger Peter A.G. Han mener, at det er i orden, at det kan ses på mennesker, at de har levet. Det er et mål at stræbe efter at lære at være taknemlig over, hvad livet bringer én, næsten uanset hvad det er, og ikke forsøge at lade som om rynker og grå hår ikke er der.

Vi gør opmærksom på at parkering i gården ikke er mulig.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d