Den ene personlige fejl afløste den anden i onsdagens opgør mellem SønderjyskE og FHK, der endte med at spille uafgjort 26-26.

FHK haltede efter det meste af opgøret mod SønderjyskE. Skulle kampen haft en vinder ville det retfærdigvis have været SønderjyskE, hvis man ser på kampforløbet, da FHK ikke var i front fra stillingen 2-1 og frem til slutsignalet lød. FHK var undervejs bagud med 18-14 og 25-22, men alligevel lykkedes det fredericianerne at hive et point med hjem efter en slutspurt.

– Vi kom i undertal efter en tynd udvisning, men vi vandt perioden 2-0 og så havde Emil Tellerup to fantastiske redninger på frie chancer. Vi var kyniske og spillede klogt til sidst, og fik smidt bolden i kassen. Til sidst havde vi en dejlig forsvarsaktion fra “Corner” (Cornelius Kragh, red.), sagde FHK-træner Jesper Houmark efter opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Undervejs kunne Houmark se, at hans mandskab lavede den ene fejl efter den anden, og dermed ikke ramte det niveau, som der leveres på normakt.

– Det tror jeg begge hold synes, men omvendt står vi med en glad følelse, at vi får uafgjort efter sådan en kamp, sagde han og kommer ind på præstationen:

– Vi var ikke helt tilfredse med præstationen i angrebet. Vi dækkede fint op, men angrebsmæssigt blev det stillestående og for meget indover midten.

Den angrebsmæssige del bød på mærkelige boldtab og skud på mål, der manglede stor kvalitet. Boldtabene knyttede Houmark en kommentar med på vejen til.

– Jeg tror, at den bløde hummelbold gjorde, at vi kom til at lave fejl. Vi fjumrede med den og tabte den, og så tog vi dårlige valg og dumme skud. Det var en svær bold, synes spillerne og det resulterede i dårlige afleveringer og et haltende tempo, fortalte Jesper Houmark.

adp-as.dk

Må de fejl ske på det her niveau?

– Det kan ske for alle hold. Jeg hæfter mig ved vores forsvar, og at vi har hevet et point hjem efter et vildt comeback i de sidste minutter, sagde Jesper Houmark.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (7): Kom ind og var kampafgørende i slutningen af opgøret. Pillede et straffekast og flere helt åbne chancer.

Jens Fredsgaard (7): Solid kamp af Fredsgaard, der holdt FHK inde i kampen i første halvleg med store redninger.

Martin Bisgaard (UB): Spillede ikke nok.

Mads Lenbroch: FHK burde have spillet fløjene noget mere. Lenbroch lagde kampen ud med at score tre mål på kort tid, men blev ikke spillet op i den resterende tid han var på banen.

Cornelius Kragh (4): Startede meget skidt ud, og fik lavet tre tekniske fejl, men fik spillet sig gevaldigt op i slutningen af kampen. Lavede fire mål på seks forsøg.

Malte Pedersen (UB): Kom ikke på banen.

Nicolaj Nørager (4): Fra galt til genialt. I den første del af kampen sneg der sig mærkelige fejl ind, men da det brændte på tog Nørager skeen i den anden hånd, og med gennembrud fik scoret og tilkæmpet sig straffekast.

Kristian Stoklund (4): Fik kastet bolden i mål seks gange, heraf to på straffe, og leverede fire assists, men der sneg sig også to tekniske fejl ind, og det trækker ned.

Anders Kragh Martinusen (02): Brændte de tre første skud, men fik lavet  tre mål efterfølgende. Flere gange havde Martinusen boldtab, som han ikke burde have haft, og det trækker kraftigt ned.

Mads Christiansen (02): Startede godt ud med et mål, men blev siden uskarp i beslutningerne. Blev pillet ud i starten af anden halvleg, da der ikke var sikkerhed over aktionerne angrebsmæssigt.

Kasper Young (UB): Spillede ikke nok.

Jakob Frederiksen (7): Den stabile fløj leverede igen varen med tre mål på tre forsøg.

Rasmus Meyer (4): Brændte sit første skud, men fik siden taget revanche med et mål i slutminutterne.

Nikolaj A. Nielsen (4): Var ikke så markant angrebsmæssigt. Lavede et enkelt mål.