Dagens døgnrapport byder på en episode, hvor personalet har tilbage holdt en person, der ville køre bil, men hvor vedkommende var beruset.

Igår klokken 19:10 har der været indbrud i et kælder-/lofts-/pulterrum på Rugårdsvej i Harndrup, hvor en dør er blevet opbrudt, og man har stjålet en motorsav, hækkeklipper, plænetraktor, arbejdslamper og beklædning. Der har også været indbrud i en forretning i Østergade, og det er sket i tidsrummet onsdag klokken 17:15 og torsdag klokken 09:45, hvor en nøgleboks med dørnøgle er blevet opbrudt. Der er ikke overblik over stjålne genstande.

På Assensvej i Gelsted har der været et færdselsuheld med personskade. Det er sket torsdag klokken 2000, hvor part 1, der er en personbil, kom kørende i sydlig retning ad Assensvej med ca. 80 km/t. Part 2, som er en lastbil med anhænger, kørte i nordlig retning ad Assensvej med ca. 80 km/t. Part 1 kørte over i part 2’s vognbane, hvorefter part 2 forsøgte at undgå et frontalt sammenstød ved at køre i græsrabatten, hvorefter part 1 ramte part 2.

Den sidste episode på døgnrapporten er en episode med spirituskørsel på Brovejen i Middelfart. Personalet på et sted, der ikke er angivet, har tilbageholdt en spritbilist fremgår det af døgnrapporten.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer