Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens pressebriefing, der stod i indbrudenes tegn.

Onsdag klokken 10:15 har der været indbrud i en forretning på Nymarksvej. Man har smadret en bagdør og været i baglokalet, hvor der blev stjålet en boremaskine.

I nat klokken 04:40 har der været indbrud i en lejlighed i Sjællandsgade. En rude blev knust til lejligheden, og der blev stjålet en PlayStation og højtalere. Anmelder var hjemme under indbruddet, oplyser Finn Ellesgaard.

På Grønlandsvej har der været indbrud i et skur mellem søndag klokken 19:00 og frem til onsdag klokken 15:30. En hængelås er blevet opbrudt og man har stjålet håndværktøj.

Mellem fredag klokken 15:00 og frem til mandag klokken 07:00 har der været indbrud i et kælderrum på Ullerupdalvej, men det er først anmeldt igår. En kælderdør er blevet opbrudt, og på selve kældergangen har der været indbrud i syv kælderrum, som formentlig er blevet sparket op, da der er fodaftryk på dem. Der er blevet stjålet noget.

Der er en enkelt færdselsrelateret sag på døgnrapporten. Den fandt sted onsdag klokken 22:45, hvor en 20-årig kvinde fra Fredericia blev bragt til standsning i Danmarksgade og sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer