En person er blevet sigtet for at have sat ild til en bunke halm, hvor han efterfølgende ikke kunne slukke det.

I fredags klokken 21:36 sigtede Fyns Politi en person for overtrædelse af brandloven. Det skete, da den sigtede i sagen havde sat ild til en bunke halm på sin mark, hvor han efterfølgende ikke kunne slukke den. Som følge af det kom der kraftig røgudvikling, der var til gene for naboerne. Episoden skete på Vejrupvej i Brenderup.

På Algade i Ejby i har der været indbrud. Det er sket mellem mandag d. 15. februar klokken 06:00. og fredag d. 19. februar klokken 12:00. Man er kommet ind via et aflistet vindue og har stjålet elektronik og et fjernsynsophæng.

Et andet sted i Ejby, nærmere betegnet på Nørregade, har der også været indbrud. Det er sket mellem d. 8. februar klokken 14:30 og d. 11. februar klokken 12:00, men det er først anmeldt i fredags. Fra en lejlighed er de blevet stjålet værktøjskasser, et Apple Watch, loftslampe, medicin og en værdiboks.

En personbil kom galt afsted på Egelundvej i Brenderup. Det skete søndag klokken 00:05, hvor føreren af en personbil er kørt ind i et vejtræ.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer