Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det har været et forholdsvis stille døgn i Fredericia, hvor døgnrapporten er tynd, oplyser Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Onsdag klokken 10:33 modtog politiet en anmeldelse om, at der er blevet stjålet en iPhone 6 til en værdi af 4.300 kroner fra svømmehallens omklædningsrum i tidsrummet mandag d. 10. februar klokken 15:00 og frem til klokken 17:45.

I går aftes klokken 22:20 overraskede en person en tyv på Teglværksvej. En vågen person så, at der var en person inde i en villa og gik ind i et køkkenet i den pågældende villa, hvor tyven var. I den forbindelse endte tyven med at stjæle personens dametaske og løbe fra stedet. Personen satte i løb efter tyven, men kunne ikke følge med.

Tyven beskrives som en mand på 20-30 år, 170-175 cm høj og er anden etnisk herkomst end dansk. Han var iført blå cowboybukseren, en mørk jakke og en kasket.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer