En person fik lørdag aften en sigtelse for overtrædelse af våbenloven, da han blev fundet i besiddelse af en peberspray.

Weekendens døgnrapport fra Middelfart byder på en brand, der opstod på Kingstrupvej i Ejby. Det skete lørdag klokken 10:12, hvor der gået ild i en ovn. Den næste sag drejer sig om, brud på våbenloven på Østre Hougvej i Middelfart lørdag klokken 20:38. I forbindelse med en politisag blev en person fundet i besiddelse af en peberspray. Samme tidspunkt på Østre Hougvej har der været indbrud, hvor hoveddøren er blevet opbrudt, og der i den forbindelse stjålet armbåndsure.

Mellem fredag klokken 18:00 og lørdag klokken 08:15 har der været tyveri af en jolle fra Feddet i Brenderup. Det drejer sig om en hvid jolle af mærket Mercury 20 hk.

På Nørregade i Ejby standsede politiet lørdag klokken 20:21 en fører af en lille knallert, og det viste sig, at vedkommende havde en promille på over det tilladte.

Den sidste sag på døgnrapporten drejer sig om hærværk, der er foregået på Stjernevænget i Ejby. Det er sket mellem lørdag klokken 23:00 og frem til søndag klokken 07:15. Bagruden på en sølvgrå Skoda Fabio årgang 2004 er blevet knust. Derudover er en betonløve på venstre side af indkørslen forsøgt væltet / rykket.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer