Døgnrapport Middelfart

Vold

Mandag mellem 17:00 – 17:30 er en person blevet spyttet på flere gange af en person på Tværgade i Middelfart. Sagens person havde ligeledes kaldt anmelder for blandt andet psykopat og idiot, samt udtalt: ”Jeg kan nok stoppe dig”.

Indbrud i forretning

I Middelfart på Østergade har der mellem onsdag klokken 18:00 – torsdag klokken 08:30 været indbrud i en forretning. Hoveddøren er blevet opbrudt og de er blevet stjålet frisørprodukter.

Indbrud i øvrigt

Mellem tirsdag klokken 16:30 og onsdag klokken 08:30 er der blevet opskåret en teltdug på Fynsvej i Middelfart.

Indbrud i privat beboelse

Onsdag klokken 11:15 har der været indbrud på Vestre Hougvej i Middelfart. Man har fået gang via en ulåst dør, og der er stjålet kontanter. Anmelder oplyste, at forurettede lå og sov og i den forbindelse, stod der pludselig en ukendt mand foran forurettede. Manden forlod herefter stedet.

Signalement: Mand, 25-30 år, 170-180 cm. Kropsbygning: Almindelig. Hudfarve: Brun. Hårfarve: Sort. Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog. Iført: Mørkt tøj.

Tyveri fra personbil

Mellem tirsdag klokken 21:00 – onsdag klokken 07:00 har der været tyveri fra en personbil på Ærøvænget i Middelfart. Bien er en sort BMW personbil, årgang 2016. Bagerste siderude er knust i passagersiden. Der er blevet stjålet et indbygget navigationsanlæg, kontanter, rat og en iPod.

Færdselsuheld

På den fynske motorvej ved Ejby har der onsdag klokken 09:03 har der været et uheld. Part 1, personbil, kørte ad den fynske motorvej mod øst med ca. 60 km/t, idet part 1 lige havde passeret et andet færdselsuheld. Ved kantpæl 192/0 bremsede bilen foran, part 2, personbil, hårdt op pga. opbremsninger foran denne. Derved ramte part 1 og part 2 hinanden.

 

Færdselsuheld

Onsdag klokken 09:10 har der været et færdelsuheld på den fynske motorvej.  Part 1, personbil, i østlig retning ad fynske motorvej kørte op bag i part 2, som ligeledes kørte på motorvejen.

Spirituskørsel

Klokken 10:55 er der blevet taget en person i spirituskørsel på Ørslevvej i Ejby. Sigtede førte brugsstjålet varebil med promille højere end det tilladte.

Hærværk

Onsdag mellem klokken 16:00 – 17:20 har der været hærværk på en Citröen C3, årgang 2010, på Kirkevej i Brenderup. Bagruden er blevet knust, men intet er stjålet.

https://www.billet.dk/gin-festival-2018#bio
Annonce