Det var en glad Karsten Byrgersen, der lørdag formiddag tog imod hans nye partiformand fra København. Sammen med andre medlemmer af partiet skulle de på gaden i Fredericia og møde vælgerne.

»Jeg synes vi er et rigtig godt sted nu. Vi har sat vores aftryk på det nye budgetforlig, ikke mindst der hvor ting er fjernet, der ellers kunne have været med«, sagde Karsten Byrgersen.

Pernille Vermund havde stor ros til den lokale partiforening og Karsten Byrgersen, som hun mener er den helt rigtige spidskandidat til kommunalvalget den 16. november 2021. Efter at Nye Borgerlige valgte at gå ind i et valgforbund med de øvrige borgerlige partier i Fredericia, tror lokalformand Poul Rand man kan undgå stemmespild.

Karsten Byrgersen tror på et stærkt hold (Foto: AVISEN)

»Ved sidste valg gik de borgerlige faktisk glip af et mandat, men med valgforbundet sker det ikke igen. Det er ren og skær matematik«, sagde Poul Rand.

Også han bemærkede at den borgerlige fløj ved sidste Folketingsvalg fik et flertal, hvor blokkene er næsten lige store. Det åbner op for muligheder, mener Pernille Vermund:

»Vi tror på, at danskerne vil noget andet, og det gælder også i Fredericia. Vi har på landsplan også haft en markant fremgang i meningsmålingerne, hvor vi lige nu ligger til at få 13 mandater. Den fremgang tror jeg også kan slå igennem lokalt«.

Efter pressemøde på Meldahls Rådhus gik holdet ned i gågaden i Fredericia, hvor de delte foldere ud og talte med fredericianerne. Vejret var blæsende og en anelse koldt, men humøret var højt. Vermund var kommet fra København for at bakke den lokale partiafdeling op, og hun var glad for den positive modtagelse. Partiet er lige nu i gang med at finde de andre kandidater til det kommende byrådsvalg, og det ser Karsten Byrgersen frem til. Han tror meget på Nye Borgerliges muligheder også på lokalt plan, og på nuværende tidspunkt er man kommet op på 114 medlemmer i Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
3 måneder siden

Populismen er kommet ti Fredericia! Til lykke. Nu skal vi til at se os over skulderen!

Rune Meldgård Andersen
3 måneder siden

Hold nu kæft Jens, din gamle kommunist.

Du kan bare ikke tåle at se folk du er uenige med, klare sig sig godt og få stor opbakning.

Med ved du hvad?

Så gå din vej.