Hos personalet i Eventyrhuset var der tid til hygge. Pernille Hindsgaul Iversen havde indstillet arbejdspladsen som den bedste i en konkurrence på Radio VLRs Facebook-side, og den endte de med at vinde.

På radiostationens Facebook-side kunne man indstille ens arbejdsplads som den bedste, og vinde en pølsevogn med drikkevarer til personalet, og det gjorde Pernille. 

I Eventyrhuset har de haft en svær tid blandt personalet, hvor de har været igennem coronarestriktioner, som har gjort, at de har skulle tage specielle forholdsregler både i forhold til børnene, men også personalet imellem, da de ikke måtte være samlet så mange som de plejer til eksempelvis frokost.

Derfor var smilet stort, da Pernille fik en opringning om, at hun havde vundet konkurrencen og personalet i Eventyrhuset kunne samles til en omgang hygge. 

– Jeg blev ringet op og fik en besked om det, og jeg var lidt rundt på gulvet, må jeg indrømme. Jeg havde ikke regnet med at vinde, siger Pernille.

Pernille har arbejdet i Eventyrhuset i knap fire år, og hun beskriver arbejdspladsen således: 

– Det er en arbejdsplads, hvor vi har et godt sammenhold og har det godt sammen. Det med at vinde noget til hinanden vil alle jo gerne, og det er altid fedt at vinde noget, siger hun med et smil.

At det hele nu er blevet normalt igen, efter to år med forskellige restriktioner, har været godt for personalet, der også har været ramt af det på flere fronter.

– Vi plejer at have fællesskaber, hvor vi hygger os sammen, men det har vi ikke kunnet. Derfor er det noget vi har trængt til, slutter Pernille Hindsgaul Iversen.

Og hygge i fællesskabet i Eventyrhuset blandt personalet fik de. Pølsevognen blev sat op inde i spiserummet, hvor der var alle de pølser, som man kunne spise, og det gav et godt afbræk i hverdagen, som er blevet normal igen. Den traditionelle middagsmad var blevet erstattet af en ristet med brød, og kaffen var blevet udskiftet med en cocio, og så var det ellers blevet tid til hygge for det hårdt arbejdende personale i Eventyrhuset, hvor der er omkring 45 ansatte.

Om Eventyrhuset:

Eventyrhuset er en stor flexinstitution i to etager med en normering på 156 børn. I overetagen er der fire vuggestuegrupper med 56 børn fordelt på fire stuer, samt fast fire til seks medarbejdere ansat på hver stue. I undertagen er der fire børnehavegrupper med omkring 100 børn, samt fire til seks fastansatte medarbejdere på hver stue.