Pernelle Jensen var meget tilfreds, da AVISEN talte med hende denne morgen. I går besluttede økonomiudvalget i Fredericia Kommune, at man sætter gang i den budgetvedtagende investering i bedre normeringer på dagsinstitutionsområdet omgående.

»Vi havde møde i Økonomiudvalget i går, og her besluttede vi at sætte gang i vores investeringer i minimumsnormeringen til dagsinstitutionsområdet. Det har været et af Venstres helt store ønsker i budget2021,« fortæller Pernelle Jensen og fortsætter:

»Som jeg tidligere har sagt, så er vi allerede godt med i Fredericia, men nu bliver det endnu bedre. I dag er mange af vores institioner godt med, men mens nogle oplever at være godt med, er andre ikke ligeså godt med. Vi vil gerne have, at alle børn i byens institutioner får den nærhed og voksenkontakt, der ligger i en bedre normering. Derfor er det en rigtig god dag.«

Fredericia Kommune ansætter nu ekstra hænder til området, og det får helt sikkert stor effekt. Pernelle Jensen fortæller samtidig, at man vil følge området tæt.

»Jeg er meget tilfreds med, at Borgmesteren havde punktet på dagsorden i går. Jeg havde foreslået, at vi kom i gang hurtigst muligt – og det gør vi nu. Vi skal ansætte pædagoger, men også se på, hvordan vi strikker det sammen. Nogen skal måske gå op i tid, andre steder skal ekstra hænder ansættes. Det analysearbejde går forvaltningen i gang med nu,« fortæller venstrepolitikeren og slutter:

»Jeg regner samtidig med, at vi får en løbende opfølgning i Børne- og Skoleudvalget, så vi hele tiden ved, hvordan det går, og hvordan man håndterer den økonomiske håndsrækning. Jeg vil meget gerne følge det hele i praksis.«

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer