Makkerparret Mads Täkker og Thomas Schmidt Jensen har besluttet at lukke vin- og tapasbaren Perhaps i Købmagergade 56B. Der sker grundet manglende omsætning. Det var ellers et eventyr for de to kokke, der startede den 1. juni 2016, da de overtog den populære restaurant.

”Jeg er utrolig ked af, at vi er nået dertil, at vi bliver nødt til at trække stikket, fordi vi har simpelthen ikke haft nok at lave det seneste år. Vi har gennem de sidste måneder arbejdet på en række løsninger, som vi håbede kunne realiseres, det har ikke været muligt, hvorfor vi lukker”, siger Mads Täkker og fortsætter:

”Jeg vil gerne takke vores mange samarbejdspartnere, gæster og venner af huset, der har gjort vores eventyr fantastisk. Desværre gik det ikke, som vi drømte om, men sådan er det. Nu vil vi se fremad og se, hvad fremtiden bringer. Først og fremmest vil vi sunde os hos familien nu.”

”Der er ikke noget, jeg fortryder. Det har været en livsbekræftenderejse, men når man kaster sig ud på den tynde is, så går det ikke altid, som man drømmer om. Vi har givet alt, hvad vi havde i os. Vi har jublet, grædt og kæmpet sammen,” siger Thomas Schmidt Jensen og fortsætter:

”Jeg vil også gerne sige tak til leverandører, Mads og vores medarbejdere. Uden alle dem og vores gæster havde det ikke været den rejse, som det har været.”

Perhaps havde officielt sidste åbningsdag i går lørdag. Alle medarbejdere har fået løn, og der arbejdes på en løsning for det store restaurantslokaler.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her