Pengeuge 2019 er skudt i gang, og I Fredericia på Kirstinebjergskolen, afd. Havepladsvej  får de i dag besøg af privatrådgiver Mette Schelde Lund, som vil ruste de unge til at håndtere deres privatøkonomi. Med til undervisningen har bankrådgiveren også en række gode råd til, hvordan de unge skal færdes mere sikkert på nettet og hvordan de skal bruge den nye NemID nøgleapp.

FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening arrangerer Pengeuge 2019 i perioden11.-15. marts. Formålet med Pengeuge er at højne børn og unges finansielleforståelse gennem undervisning i matematik i grundskolens ældste klasser. Somnoget nyt vil der i år også blive sat fokus på de unges færden på nettet.

Over 700bankdirektører og rådgivere fra landets banker står parat til at kickstarteårets pengeuge, som igen i år sætter fokus på unge og økonomi. Tusindvis afelever sidder klar til at tage imod og lære mere om økonomi og digitalsikkerhed. I år er mere end 730 skoleklasser tilmeldt over hele landet.

Alt for mangeunge ender i gældsfælden

Tal fra RKIviser, at alt for mange unge er fanget i RKI. De ender der, fordi de aldrig harlært, hvordan man håndterer sin økonomi. Det rettes der nu op på.

”Sydbank harengageret sig i Pengeuge projektet fra starten i 2014. Vi oplever altid enkonstruktiv og imødekommende dialog på skolerne, så det er nogle timer, vi serfrem til med glæde. Som bank har vi et naturligt medansvar for at sikre, atdansk økonomi fungerer på alle plan. Og i den forbindelse giver det god meningat bidrage med viden og kendskab til de unge, før de for alvor etablerer deresegen økonomi”, siger Privatrådgiver Mette Schelde Lund.

Privatrådgiver Mette Schelde Lund besøger Kirstinebjergskolen, afd. Havepladsvej d.  15. marts kl. 10.00

http://bit.ly/LethiFredericiaSkal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her