Spejderne fra Bülow Gruppe i Fredericia kan se frem til pengehjælp fra bilister, der tanker hos OK

Unikke oplevelser, læring og venner for livet. Det kan være en del af udbyttet som spejder. Og fremover bliver udbyttet måske endnu større for KFUM-Spejderne i Bülow Gruppe. I hvert fald har spejdergruppen i Fredericia fået en sponsoraftale med OK, som giver økonomisk støtte.

”Det skal støtte gruppens arbejde, sådan at så mange som muligt kan gå til spejder, uden det koster dem alt for meget,” siger kasserer Morten Rosenberg Møller.

Aftalen er simpel. Man kan støtte spejderne med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Bülow Gruppes sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Gruppen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte spejderne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Spiller en rolle lokalt

OK har i mange år støttet foreninger fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. Det skyldes, at virksomhedens tankstationer mange steder i lokalsamfundet spiller en væsentlig rolle. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats lokalt.

”Lige nu har flere end 1.800 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Leave a Reply