Dykkerklubben Aktiv har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, der gør det muligt for lokale bilister at støtte foreningens arbejde, når der tankes.

Dykkerklubben Aktiv kan glæde sig over, at klubkassen fremover har mulighed for at vokse, når bilister tanker hos OK. Det skyldes en ny sponsoraftale.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre pr. liter brændstof. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Dykkerklubben Aktivs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Dykkerklubben, der holder til på Jyllands side af Den Nye Lillebæltsbro, får fem øre ekstra for den samme liter, hvis bilisten også køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte dykkerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Penge omsat til projekter

OK har igennem mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter det danske foreningsliv, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet.

“Lige nu har mere end 1.700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.  

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=155&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer