Peder Tind: Vi er meget tilfredse

0

Venstre er endnu engang med i en budgetaftale i Fredericia. ‘Naturligt’, lyder der fra gruppeformand Peder Tind, der roser hele arbejdet bag. Desuden er han og Venstres øvrige gruppe meget tilfredse med det politiske indhold i aftalen.

“Først og fremmest har det været en meget spændende og interessant proces. Vi har fået drøftet mange ting. Noget af det jeg tror er vigtigst for Fredericia er, at vi med dette forlig får nogle retvisende budgetter. Så når vi kigger ud i fremtiden, så har vi budgetter med retvisende tal”, siger Peder Tind til Fredericia AVISEN.

Hvorfor har Venstre valgt at være med i et bredt forlig?

“Det har vi gjort fordi vi gerne vil tage ansvar. Vi vil gerne være med til at udvikle Fredericia fortsat. Når vi er med er det selvfølgelig fordi, at vi gerne vil tage ansvaret, men også fordi vi kan se os selv i det konkrete politiske løsninger. Der er flere områder, hvor vi i Venstre har fået klare aftryk”, lyder det fra Tind.

Kan du kort fortælle hvor man kan finde Venstre i budgettet

“Man kan sige, at det på mange måder handler om, at vi kan cementere os selv som en uddannelsesby. Hele infrastrukturen, og vores investeringer i DanmarkC, har været utroligt vigtigt for Venstre. Der er blevet sænket på dækningsafgiften, og vi skal til at i gang med en ny og spændende samarbejdsaftale. Så der er investeret massivt i erhvervslivet, noget der er meget vigtigt for Venstre”, fortæller gruppeformanden og fortsætter:

“Når det så er sagt, så har det også været vigtigt, at vi har kunnet påtage os nogle af de mere alvorlige opgaver. Blandt var misbrugsområdet slet ikke med i basisbudgettet, derfor har vi i Venstre bragt ind at vi skal finansiere det med 3,6 millioner kroner”.

“Jeg synes at vi generelt kan se ned på det her budget og sige, at der er klart stærkt aftryk fra Venstre”, lyder det fra Peder Tind.

Kan Fredericia være stolte af det budget der er landet nu?

“Fredericia kan være rigtig stolte af det. På den ene side er der afsat mange midler til at udvikle Fredericia på anlægsområdet. Der bliver investeret i Fredericia. Der bliver også investeret i vores velfærd, og det glæder også Venstre, at vi kan være med til at cementere os som en uddannelsesby, en stærkt erhvervsby og en stærk kulturby. Men vi skal også sikre os, at de borgere der bor i Fredericia de får den rette behandling når det handler omkring plejen, når det handler omkring misbrug og vores børn og unge. Det er vigtigt, at vores borger oplever, at der er en god velfærd. Det mener jeg, at det her budget tager afsæt i”, lyder det til slut fra Gruppeformand Peder Tind.

Du kan se hele interviewet med Venstre Gruppeformand, Peder Tind, øverst i denne artikel.

https://www.facebook.com/menyfredericia/