Forside Fredericia Peder Tind: Det er en fantastisk nyhed

Peder Tind: Det er en fantastisk nyhed

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Korskærparken er ikke længere på ghettolisten, og det glæder formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Peder Tind. Men det hårde arbejde slutter ikke her, fortæller han til Fredericia AVISEN.

“Først og fremmest er det her en fantastisk glædelig nyhed, at vi ikke længere er at finde på ghettolisten. Det er simpelthen fantastisk”, lyder det fra en tydeligt glad Peder Tind, da Fredericia AVISEN fangede ham på telefonen kort efter offentliggørelsen af den nye liste.

Det er godt for Fredericia, og så er det i særdeleshed godt for de borgere der bor i Korskærparken. I en lang periode har de haft nok at tænke på, både med stigmatiseringen af at bo i en ghetto, men også noget mere håndgribeligt som nedrivningsdebatten. Det behøver de ikke længere tænke over, det er helt fantastisk”, lyder det fortsat fra Peder Tind.

Hårdt arbejde ligger forude

“Vi har lagt et stort fokus i flere udvalg i Fredericia Byråd, og så har vi haft en fælles strategi og målsætning om, at vi ikke skulle være på listen. Der skal også lyde en kæmpe stor ros til alle der har bidraget, men i særdeleshed boligforeningerne har gjort et stort stykke arbejde”, fortæller Peder Tind til Fredericia AVISEN.

“Men bare fordi vi er kommet på listen, så betyder det ikke at vi er færdige. Nu har vi arbejdet hårdt på at komme af listen, nu skal vi arbejde på aldrig at komme tilbage. Vi skal arbejde os endnu længere væk fra kriterierne, det er i sig selv et mål”, fortsætter han.

“Vi skal eksempelvis stadig ligge en stor indsats i at udvikle og investere i Korskærparken. Vi skal have flere i uddannelse og flere i arbejde. Selvom vi er kommet af listen, så ligger vi relativt lavt, så der er hårdt arbejde forude”, lyder det fra Tind, inden han slutter:

“Men det er en meget glad udvalgsformand, og det er en glad Fredericianer. Sidste gang snublede vi på målstregen, denne gang lykkedes det. Det er virkelig flot”.

skal køre indtil 6.december
Annonce