Kolding IF slog i går Esbjerg fB 2-0 i pokalturneringen, men overskrifterne løb fodboldbøllerne med. Nu søger politiet efter en gerningsmand, der vred armen rundt på en politimand.

– Allerede inden kampen blev vi kaldt til Låsbygade og senere stadion, hvor der var uro og ballade. Der var en række unge mennesker forsamlet før og efter kampen. Her blev der blandt fyret kanonslag af, fortæller Ole Eckholdt fra Sydøstjyllands Politi og uddyber:

– Da kampen er slut ved 21.00 tiden, fortsætter uroen og der opstår tumult. Politiet bliver nødt til at trække både peberspray og stavene. 40-50 mennesker er forsamlet, flere tager trøjerne af og udviser voldsom adfærd. Nogle fans bliver eskorteret væk i bus, men uroen fortsætter. En af fodboldbøllerne får fat på en politibetjent, og vrider armen rundt på denne. Betjenten er i dag sygemeldt, og har smerter i skulder og overarm. Der er tale om en fodboldbølle fra Esbjergs fans, så vi vil se videoovervågningen igennem og sende den videre til politikredsen for at få lokaliseret manden. Ham skal vi nok få fundet frem til. Vi var på ingen måde forberedt på tumult. Vi havde risikovurderet kampen, og normalt er der ingen ballade, når de to hold mødes.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.