Paw Hylleberg fik den 5. maj en el-scooter. Hvad han troede var, at der var en form for fællesskab i Fredericia, hvor ligesindede mødes flere gange i måneden, men det er der ikke. Derfor vil han nu stifte en forening for brugere af el-scootere.

Paw er 52 år og førtidspensionist. Sidste år blev han opereret i begge fødder. Derfor kunne han ikke rigtig give sig til noget, og begynde at lave forskellige former for lamper. I alt nåede han op på 42 stk., men han kunne godt mærke, at det ikke var det livet skulle gå med.

“Efter at have haft en kørestol fik jeg en el-scooter og tænkte, at der måtte være noget for mig i Fredericia, men nej. Jeg kender godt til, at Brian Nuppnau arrangerer Havnen For Alle en gang om året, men det jeg vil er, at man mødes to-tre gange i måneden og taler med hinanden på afstand,” siger Paw, som vi mødtes med i hjemmet på Fuglebakken.

Det er tydeligt, at Paw er engageret for at gøre noget for ligesindede som ham. En forening vil eksempelvis betyde, at nogen derfor ikke vil gå ensomme derhjemme, fordi de ikke har nogen ligesindede at mødes med.

“Kan jeg bare gøre en lille forskel for brugere af el-scooter, der er i samme situation som mig, så er det virkelig dejligt. Det kan være, at det er nogen, der mangler et socialt netværk i hverdagen, og i Fredericia har vi smukke steder, hvor vi kan mødes.,” forklarer Paw.

Paw har for at sprede budskabet ud været ude i nærområdet med flyers, og han har indkaldt til et møde d. 18. juli klokken 10:00 – 12:00 på Søndermarksvej 74a.

“Vi skal tale om, hvad vi kan gøre fremover og så har jeg nogen forslag, men jeg er altid åben for andres input og så finder vi ud af det i fællesskab,” slutter Paw.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer