Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Torsdagens pressebriefing var med Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen, der kunne berette om flere sager i Fredericia Kommune, blandt andet et færdselsuheld med en patruljevogn involveret.

“Der har været et indbrud på Bavnegårdsvej i tidsrummet fra tirsdag morgen klokken 09:00 til onsdag eftermiddag klokken 16:50. Her er en rude aflistet til et værelse. Der er stjålet et kontantbeløb i to forskellige udenlandske valuta”, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

“På Vejrmosegårds Allé i Snoghøj har vi standset en personbil onsdag aften klokken 20:53. Føreren, en 21-årig mand der ikke er fra Fredericia, blev sigtet for kørsel uden førerret”, lyder det fra Vicepolitiinspektøren.

“Klokken 17:42 var der et færdselsuheld på Nymarksvej, hvor der er en patruljevogn involveret. Patruljevognen kører ud af Nymarksvej i nordlig retning og den anden part, en 19-årig lokal mand, kommer kørende i sydgående retning. I forbindelse med en indsnævring af vejen sker der et mindre sammenstød mellem de to køretøjer”, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

“Men der er ikke nogen sigtelse på vej. Det er sådan at vi i alle trafikuheld, ikke kun når Politiet er indblandet, sørger for at afhøre parterne, men vi tager aldrig stilling til skyld på stedet. Vi samler data og sender det videre til en juridisk vurdering, for der er mange aspekter der skal medtaget. Ofte ender de her sager blot ved forsikringen, men hvis man vil undgå et større politiopbud, så er det ikke en patruljevogn man skal ramme, for der kommer altid en ekstern patrulje til stedet, for man må ikke selv skrive rapporten”, lyder det med et grin fra Ellesgaard. “Jeg har ikke fået at vide, at vi mangler en patruljevogn, så værre står den ikke til. Men der kommer kun en sigtelse, hvis der er tale om en væsentlig overskridelse af færdselsloven, der ser det ikke ud til at være her”, slår han fast.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer