Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag d. 20. september og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Passengers Only.

Temperaturen stiger et par grader, det glade smil breder sig, og man kan ikke stå stille, når Passengers Only går på scenen og spiller egne numre, der er et godt mix af forskellige genrer, reggae, ska, jazz og soul, som bandet kalder for Reggazz. De har vidt forskellige baggrunde fra UK, Ghana, Togo og DK, hvilket man kan høre på musikken og teksterne, der er en smeltedigel af hvad der rør sig i verden. De skaber en musikalsk fortælling med verdenen som inspiration, både politisk og kulturelt, hvor publikum oplever både rap, sang og dygtige instrumentalister.

“Passengers Only leverer varen, med reggae og historier fra det virkelige liv.” – Helene Marie Ottesen, Storms Pakhus 

Line-up:
Eddie Mochia – vokal, saxofon; Karlos Armes – vokal, keyboard; Hans Thygesen – guitar;
Søren Kannegaard – trommer; Larle Damsgård Pedersen – bas + backing vokal; Per Thomas Jensen – trompet; Bobby Assoumanou Aboudou – perkussion 

Passengers Only åbner fredagsjam med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. 

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Passengers Only starter kl. 15 og der er fri entre.

https://www.eventc.dk/events/