Besætningen omborg på et Boing 777 slap med forskrækkelsen da deres fly kort tid efter afgang fra lufthavnen i Denver mistede den ene motor. Dele af motoren faldt ned over et villakvarter.

Politiet i området Broomfield har udsendt advarsler til befolkningen om, at de skal lade flydelene ligge, da myndighederne skal undersøge hændelsen. Da flydelene blev spredt over flere beboelsesområder er det endnu uvist, hvor mange dele der er tale om. Ingen blev ramt af nedfaldet, men flere bemærkede flyet der fløj lavt og med røgudvikling.

Flyet, der ejes af United Airlines, kunne efter den katastrofale hændelse nå at vende om og lande sikkert i Denvers lufthavn. United Airlines har bekræftet hændelsen og tilføjet at ingen kom til skade. Det amerikanske National Transportation Safety Board skal nu efterforske hændelsen.

Flydele fra et Boing 777 faldt ned i en park (Foto: Broomfield Police)

Uheldet skete omkring middagstid. Broomfield Police har ikke yderligere kommentarer, men de har opfordret borgere i området til at se deres haver efter for flydele og kontakte myndighederne. Flere borgeres fotos deles på de sociale medier, og de viser hvor chokerende tæt flydele har været på at kunne ramme mennesker.

Tæt på. Et hus i Denver, Colorada, med en motordel fra et Boing 777. (Foto: Broomfield Police)
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer