Fredericia AVISEN var forbi Michael Skytte, som for 14 dage siden har åbnet sin helt egen lille parykklinik – Sundhedshjørnet på adressen Danmarksgade 39. Parykmageren vil hjælpe mennesker.

Parykker lavet af Michael Skytte. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Se interviewet med Michael Skytte her

Michael Skytte – historien om en parykmager fra Fredericia

”Jeg har altid drømt om lave det her, det betyder meget for mig, at jeg kan hjælpe andre og være med til at gøre andre glade i deres mørke tid”, fortæller Michael Skytte og fortsætter

”Min store mission var, at det skal være ligesom at komme hjem til mig i min stue og drikke en kop kaffe og det synes jeg lidt, at jeg har fået frem, det er jeg virkelig glad for”, fortæller en meget glad Michael Skytte.

Klinikken er helt klart hyggelig, den gæstfrihed og charme som Michael udstråler, er med til at gøre, at man ikke andet end kan føle sig velkommen hos ham.

Michael er med til at gøre parykker mere personlige så man ikke får lyst til at tage dem af, de skal gøres personlige så de passer til hver person, og som man selv vil have det.

Michael Skytte vil også kunne lave parykker til alle teatre og allerede nu er der ordre i bogen.

”Jeg er faktisk igang med at lave tre parykker til Evita i Herning, som Annette Heick skal have på. Så har jeg også været på besøg ved Odense Teater, hvor jeg skal hjælpe med at fikse nogle parykker”, fortæller Michael Skytte.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her