PARK Styling Fredericia By PILI glæder sig til at åbne. Da nyheden kom fredag morgen, var der kun en vej: Få gjort salonen klar. Vi talte med Dorthe Lyngsaa Andersen om åbne igen.

Hos PARK Styling Fredericia By PILI er man klar til at rette op på Coronaskæverterne hos de kunder, der har været nødsaget til at klippe sig selv. Det fortæller Dorthe Lyngsaa Andersen her.

“Det er dejligt. Vi har glædet os. Vi føler os trygge og klar til at tage imod vores kunder. Vi er ved at gøre rent, har købt sprit og tager de forholdsregler, vi skal,” fortæller Dorthe Lyngsaa Andersen og fortsætter:

“Det har været hårdt at være nedlukket. Man er jo vant til at gå på arbejde hver dag, og pludselig skal man lukke alt ned. Det er vores livsværk, som vi har brugt mange år på at bygge op. Det har dog været ens for alle. Alle har skulle kæmpe for den samme sag, så alle har været ramt.”

Hvordan bliver det at starte op?

“Alle bookingsystemer er gået ned pt., så jeg tænker, at vores elev på mandag ikke skal have så mange bookninger, for telefonerne kommer nok til at kime. Vi får mega travlt for alle trænger til at få ordnet deres hår,” siger Dorthe.

Sundhedsstyrelsens Direktør har klippet sig selv og skrev, at det var så skævt, at han måtte sende penge til sin frisør, hvad siger jeres kunder?

“Nogle kunder har været lidt i gang, og måttet klippe pandehåret, men vi er klar til at rette op,” slutter Dorthe Lyngsaa Andersen.

Leave a Reply