Fredericia Isenkram gemmer sig på hjørnet ved Midtpunktet. I butikken er indehaver Daniel Huusmann i fuld gang med at fylde varer op efter weekenden, men han finder tid til at vise lidt af sine sommervarer frem.

“Hvis vi nu ikke skal tale om den klart mest populære serie, som er vores Sodastream, så er der jo heldigvis mange andre ting, vi kan tale om”, lyder det med et grin fra Daniel, der tager os med udenfor i hans haveafdeling.

“Vi har jo mange ting der er atypiske for en isenkræmmer, men det er faktisk mange af de ting der er et hit. Eksempelvis sælger vi mange parasoller, fordi vi er det eneste sted i midtbyen man kan finde det”, forklarer Daniel og fortsætter:

“Især de små parasoller til altanerne er et hit, men det er nok fordi mange af vores kunder bor herinde i byen. Men også strandparasoller og den smarte bordparasol er et stort hit”.

“Ellers er det jo meget de almindelige sommerting der går rigtig godt. Vi kan jo lige kigge over til køleboksene, der er behov for en opfyldning, fordi der har været godt gang i dem i weekenden”, siger Daniel Huusmann.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

“Men ellers har vi jo en masse krukker, solcellelamper og køleelementer, der altid går godt. Vi har også et stort udvalg i kufferter, og på den front kan vi godt mærke, at sommerferien er over os”, forklarer han og fortsætter:

“Vi har kufferter i flere farver og en masse forskellige størrelser, så der er lidt til enhver smag”.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d