I den seneste tid har man i både Føtex City og Føtex Venusvej kunnet donere sin pant til Fredericia Håndboldklubs ungdomsafdeling. Det har kunderne flittigt gjort, til stor glæde for både butikschefer og håndboldklubben. Glæden ved at give noget til de unge mennesker er stor, understreger butikscheferne, samtidig med at Direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen, kan fortælle at pengene allerede er investeret i nye remedier til de unge håndboldspillere.

“I Fredericia Håndboldklub er vi meget glade for, at vores to lokale Føtex-supermarkeder har valgt at støtte vores ungdomsafdeling med deres pantindsamling. I FHK har vi en stor ungdomsafdeling, hvor de mange medlemmer med stor glæde møder ind til træning. Denne donation er et skridt på vejen i vores daglige arbejde med de unge mennesker. Pengene er allerede nu blevet investeret i nye træningsremedier til gavn for alle klubbens ungdomsspillere, der i den nærmeste fremtid vil kunne tage de nye ting i brug”, siger Direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

“At vi har fået denne støtte betyder alverden for os som klub. Vi lever af at skabe gode fællesskaber, minder og venskaber gennem håndbolden. Vi er meget taknemmelige for denne Pantdonation, der giver os mulighed for at skabe endnu bedre rammer for vores ungdomsspillere. Det er blandt dem vi finder fremtidens håndboldstjerner – og her har Føtex været en hjælpende hånd på vejen. Det er vi meget glade for”, slår direktøren fast.

“Vi synes at Fredericia HK passer godt som forening i forhold til den interesse både vi lokalt i Føtex Venusvej og vi generelt i Salling Group prioriterer. Vi vil gerne sundhed for børn og unge, for fedme er blevet en folkesygdom, som der skal gøres noget ved. Det forsøger vi sammen med vores kunder at gøre, for det er jo kunderne der vælger at donere pengene, ved at støtte de lokale håndboldspillere i Fredericia”, fortæller Thor Mosegaard, butikschef i Føtex Venusvej.

“At vi så kan se, at pengene allerede er blevet brugt på nye remedier for de unge mennesker, det er kun fantastisk. Jeg har selv været ungdomstræner og ved hvor svært det kan være at skrabe pengene sammen, for det løber bare op. Der er jeg glad for at vi med den her donation kan bidrage til nye remedier til de unge håndboldspillere. Det giver os også en tryghed i, at pengene er givet til det helt rigtige formål og at pengene arbejder for de børn og unge, som de er tiltænkt. Det er også en af grundene til, at vi har valgt at forlænge samarbejdet med FHK, så man fortsat kan donere sin pant til det gode arbejde de laver for børn og unge”, fortsætter Thor Mosegaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer