FIFA 21 udkom i sidste uge, og det er for mange ensbetydende med, at man skal ind i FIFA Ultimate Team, hvor man med fordel kan købe pakker for at få lavet det bedst mulige hold.

En guld-pakke, tak. Sådan har den typiske FIFA-spiller tænkt og så gået ind i købsfunktionen for at købe pakke. Det er samme procedure som de seneste år, og eneste forskel er, at der er enkelte features der er lavet om og at spillerne er i de rigtige klubber og deres evner står på mål med virkeligheden i forhold til deres udvikling.

Men hvorfor egentlig købe det nyeste FIFA, når det er så få ting, der er ændret? Det spørgsmål har flere stillet mig, og svaret er egentlig ganske klart. Vil man spille mod ens venner, så skal man naturligvis have det nyeste spil, og så er der bare selve den del, hvor man vil se de ekstra nye features og samtidig have det retvisende potentiale. 

Rent personligt synes jeg, at noget af det fedeste ved de nye spil er at se, hvilke nye spillere, der popper op. Eksempelvis har en af mine venner en søn, der spiller managerdelen af FIFA. Han sagde blandt andet: »Han har købt ham der den unge midtbanespiller fra Brøndby. Han får 83.«

Det sagde han med henvisning til Morten Frendrup, der siden FIFA 20 for alvor er slået igennem i Superligaen og har markeret sig som en af de vigtigste spillere for Brøndby. Det er netop min pointe. Frendrups potentiale i tidligere spil stod ikke på mål med virkeligheden, og det synes jeg alene er argument nok for at købe det nye FIFA.

Pakkerne skal pakkes op, og det bedste mulige hold i FUT skal sættes. Der er pakkerne en stor hjælp, selvom det kan være en pengemagnet. Skal man satse engelsk, fransk, tysk eller spansk? Det er nogen af de overvejelser man skal gøre sig i forhold til at skabe en god holdånd, men samtidig også have gode stats.

Man skal overveje om man fx skal købe Lionel Messi og så ikke kunne have Pierre-Emerick Aubameyang i front, da holdånden så vil dale. Det er noget af det fede taktisk i det. Selv har jeg satset på Premier League-spillere, men om det er det rigtige må tiden vise.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer