I dag er det præcis 9 måneder siden, at en fredericiansk mand blev anholdt og varetægtsfængslet for seksuelt overgreb mod en fredericiansk dreng. I mellemtiden er sagen vokset, da flere børn har anmeldt den pædofile mand til politiet.

Den nu 38-årige mand blev mandag formiddag fremstillet ved Retten i Kolding, hvor han endnu engang gik med til at få sin varetægtsfængsling forlænget med fire uger.

Anklagemyndigheden er næsten færdig med anklageskriftet mod den 38-årige, men man afventer Samrådets vurdering af den sigtedes mentalerklæring med henblik på en behandlingsdom. Senioranklager ved Sydøstjyllands Politi, Helle Iversen, har tidligere oplyst til Fredericia Avisen, at Anklagemyndigheden sigter efter en fængselsdom på grund af kriminalitetens grovhed.

Der blev ved dagens grundlovsforhør også oplyst, at Retten i Kolding har været nødt til at finde en anden dommer (sættedommer. Red ) fra en anden retskreds, når sagen skal for retten, da en de forurettede drenge var i familiær forbindelse til ham.

Retten har afsat 3 dage til sagen.

Læs flere artikler om sagen: http://fredericiaavisen.dk/tag/paedofilisagen/