De uofficielle jyskfynske mestre i skrammelrock, Padlock Chain, gæster årets udgave af Fredericia Heste- & Kræmmermarked. Det sker lørdag den 10. august, hvor bandet slutter dagen i teltet af efter blandt andet damefrokosten og livemusik med kollegerne fra Barock. Og allerede om fredagen spiller Midt Om Natten.

Padlock Chain-koncerten finder sted efter den legendariske damefrokost og er en nytilføjelse til kræmmermarkedets fest- og koncertprogram.”Vi syntes, at festen kunne forlænges og udvides. Og det har vi valgt at gøre med Padlock Chain på scenen, siger Claus Erdmann fra arrangørgruppen bag Fredericia Heste- & Kræmmermarked.Teltet åbnes efter Damefrokosten, så også herrer kan deltage.

Padlock Chain. Foto: Ole Sejrup

Padlock Chain glæder sig.”Vi har aldrig før været en del af Fredericia Heste- & Kræmmermarked, men vi har hørt meget om det. Og altid godt. Folk siger, at festen i teltet altid er god – hvordan skulle den også kunne være andet med orkestre som Barock og Midt Om Natten? Vi er stolte af at være en del af det traditionsrige setup, og vi glæder os som små børn inden juleaften til at fyre op for skrammelrockkedlerne. I bedste kræmmerånd har vi fundet en stak gamle klassikere at skramle med. Vi har en plan om at spille, så øllet skummer, og sveden sprøjter,” siger forsanger Peter Friis Autzen.


“Ja, og det er vigtigt at have øl nok, så man kan vedligeholde en god, sund væskebalance. Alt andet er jo farligt – ikke mindst på en lun sommeraften i teltet,” tilføjer bassist Kenneth Madsen.


Padlock Chain spiller klassisk rock og også et enkelt bluesnummer, når ellers stemningen er til det. De er kendte for at lægge fra land med en selvuhøjtidelighed og spilleglæde, der smitter og altid skaber en fest blandt publikum.”Vi elsker simpelthen at spille rockmusik. For os handler det om energien og glæden – ikke om fine akkorder i mol eller firestemmigt kor. Pedalen skal i bund, og der bliver den,” siger Peter Friis Autzen.

En aften med Padlock Chain kan byde på genhør med klassikere fra AC/DC, DAD, ZZ Top, Joan Jett, Elvis, Beatles, Gasolin, Creedence Clearwater Revival og mange, mange andre. Sætlisten skifter fra koncert til koncert og fra nummer til nummer.

Padlock Chain har huseret på festivaler, byfester, private fester, træf og andet i godt 20 år. De fire fyre samledes for at spille rock og har holdt sammen for at spille rock. Med over 20 år på bagen uden så meget som én eneste udskiftning i bandet er de efterhånden så sammenspillede, som man kan være.

Padlock Chain fejrer hvert år skrammelrock-nytår på Tøjhuset, hvor bandets traditionsrige koncert samler lange køer og altid skaber overskrifter og storomsætning i baren. Der er sågar opstået amoriner og blevet fejret bryllup ved koncerterne.”Ja, det er fantastisk, hvad skrammelrock kan – og lad os bare sige det med det samme: Hvis nogen fejrer deres bryllup på dagen 10. august – og kommer ned til os og leger på Fredericia Heste- & Kræmmermarked – så giver vi en pilsner og en sang. Det kan du citere mig for,” siger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain er:Christian Mørch: Trommer
Lars Dreymann: Guitar og kor
Kenneth Madsen: Bas og korPeter Friis Autzen: Sang og mundharpe

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00