Padlock Chain forlænger deres Jubilæumsafskedsreunioncomebacktour og lægger vejen forbi Det Brunske Pakhus i Fredericia lørdag den 16. januar. Koncerten begynder klokken 21, og dørene åbnes ikke før klokken 19:30.

”Vi har de seneste år oplevet et helt og aldeles propfyldt Pakhus. For at sikre lige adgang for alle har vi i samarbejde med huset valgt først at åbne dørene halvanden time før koncertstart. Så kan folk jo trygt ankomme i god tid og søge tilflugt i Pakhusets bar, indtil musikken starter,” siger forsanger Peter Friis Autzen, som anbefaler hyppige barbesøg. Ikke bare for at bidrage til Pakhusets omsætning, men også for at have styr på væskebalancen allerede inden musikken starter.

”Det er jo direkte farligt at drikke for lidt,” lyder det formanende fra manden.

Som traditionen byder, inviterer Padlock Chain inden for med en entrépris på minus fem kroner. Bandet betaler simpelthen hver publikummer fem kroner for at komme. Sådan har det været i adskillige år.

”Det bliver jo efterhånden til en hel del penge, vi på den måde har delt ud. Men heldigvis tjener vi så styrtende på vores stadionkoncerter rundt om i verden, at det er et greb i lommen for os,” lyder det fra orkestret.

Årets koncert er arrangeret som et særligt EIP-arrangement med et utal af særtilbud og specialarrangementer undervejs.

”Mange er bekendt med VIP-begrebet. Det står for Very Important Person. EIP står for Extremely Important Person. Det er et særligt eksklusivt begreb, vi introducerer, fordi vi gennem årene har opbygget et ganske særligt forhold til netop det brunske publikum. Nu skal vi ikke afsløre for meget på forhånd, men VIP-begrebet er simpelthen ikke eksklusivt nok i forhold til den særbehandling, publikum kan forvente denne aften. Det bliver en aften, de aldrig glemmer. I hvert fald ikke før deres morgenpanodil dagen efter begynder at virke,” siger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain spiller musik, der ellers er kendt fra navne som AC/DC, DAD, ZZ Top, Joan Jett, Creedence, Gasolin, Soft Cell, Donna Summer, Elvis og mange, mange andre.
”Det er ikke altid til at vide, hvilke numre, vi vælger at spille. Det afgør vi som regel hen ad vejen,” siger guitarist Lars Dreymann.

Padlock Chain er Lars Dreymann (guitar og kor), Kenneth Madsen (bas og kor), Christian Mørck (trommer) og Peter Friis Autzen (sang og mundharpe).

Aftenen forventes at føre til ny omsætningsrekord i Pakhusets bar. Og de heldigste EIP’er kan købe en af de sjældne og delvist eftertragtede Padlock Chain tshirts.