Lad også hunden få glæde af påskens herligheder, og tag den med i Maxi Zoo Fredericia, når butikken inviterer alle byens vovser til påskefrokost søndag den 20. marts. Her er der dømt ren smagsforkælelse og ægte hundefest med hele tre gourmet-retter på menuen – og det er tilmed ganske gratis. De heldige vovser vil bl.a. kunne stikke snuderne i tunsalat, sild med karrysalat, lammesteg med sovs og lækre hindbærsnitter. Alle retterne er naturligvis velegnede for hundemaver, så du kan lade dig inspirere til madskålens næste luksusmåltid.

Populært event
Påskefrokosten kommer i kølvandet på den enorme succes, som Maxi Zoo Fredericia oplevede i forbindelse med deres hundejulefrokost sidste år i december. Her mødte byens hunde og deres ejere talstærkt op og havde en hel fantastisk og smagfuld eftermiddag sammen, hvor der både blev leget, smovset og snakket.

”Vores hundejulefrokost var en bragende succes, hvor både hundene og deres ejere havde en skøn eftermiddag med masser af lækker mad og godt selskab,” lyder det fra Kim Søgaard Andreasen, der er butikschef i Maxi Zoo Fredericia.

”Derfor var det helt oplagt, at vi igen i år inviterede til påskefrokost for byens hunde med en lækker menu, der er inspireret af de traditionelle påskeretter og selvfølgelig specielt tilegnet hundemaver,” fortæller butikschefen, der allerede til hundejulefrokosten fik forespørgsler på lignende events.

“Til vores hundejulefrokost blev jeg spurgt af flere, om der ikke også kom en påskefrokost – og om de allerede nu kunne tilmelde deres hund. Vores frokoster og fælles gåture er nemlig blevet et stort tilløbsstykke for byens hunde og hundeejere, hvor de kan mødes og få en dejlig eftermiddag i hinandens selskab,” lyder det fra Kim Søgaard Andreasen, der glæder sig til endnu engang at være vært for byens firbenede.

Påskefrokost for hunde afholdes søndag den 20. marts i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia. Ring til butikken for tidspunkt.

– Det er gratis at deltage, men husk at bestille bord/tilmelde dig til personalet i butikken eller på tlf.: 88 77 02 74, oplyser Maxi Zoo.