En 44-årig mand fra Fredericia fylder godt op på politiets døgnrapport, efter han torsdag eftermiddag blev anholdt i en stjålet bil i Fredericia. Manden, som er en gammel kending af politiet, påkørte to bilister i løbet af torsdag eftermiddag, inden politiet fik stoppet mandens vanvidskørsel.

  • Den 44-årig mand påkørte to bilister i Fredericia og stikker af. Det lykkedes os at få manden anholdt. Den første påkørsel skete klokken 12.30 på Røde Banke / GL. Landevej, hvor han rammer en bilist. Det samme gør han også klokken 13.40 på Egeskovvej. Bilen, som den 44-årig er kørende i, er stjålet. Den 44-årig er heller ikke i besiddelse af en kørekort og så var han påvirket af narko, oplyser kriminalassistent Lars Lindholm fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

I bilen finder politiet en del tyvekoster, som stammer fra 3-4 tyverier og indbrud i Fredericia. Den 44-årig var nok blevet anholdt for indbruddene, da han havde glemt sin mobiltelefon på et af gerningsstederne.

Selvom den 44-årig mand er en gammel kending af politiet, og der venter ham et retslig efterspil, er han igen blevet løsladt efter afhøring. Politiets jurist har besluttet, at der ikke er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør og kræve ham varetægtsfængslet.