På den sidste feriedag for nogle af byens skolebørn tog Fredericia AVISEN en tur i Madsby Legepark for at blive underholdt, og for skribenten her, var det samtidig et førstegangsbesøg.

Madsbyparken. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Det var koldt udenfor, men solen skinnede og varmede og det var dejligt friskt udenfor. Fredericia AVISEN havde besøg af tre børn og derfor tog vi et smut forbi Madsby Legepark.

Solen gjorde alle glade, inkl. Fredericia AVISEN og børnene. Inde i bilen blev der sat musik på, der blev sunget og danset lidt.

Vi ankom til Madsbyparken og børnene løb med det samme over til mooncarsene. Jeg gik imellemtiden lidt rundt og så mig om i parken og gik tilbage til banen, hvor mooncarsene var.

Mooncar. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Efter et par ræs og legen ”tyven og politiet” valgte vi, at prøve Tarzan-banen. Her fik vi klatret rundt og svævet på svævebanen. Der var andre børn, som var ved at svæve. Glæden at se i børnene var prisværdigt.

Ikke nok med, at børnene fik prøvet svævebanen, fik jeg også muligheden for at være med til deres leg; hvem kommer først ned til enden og tilbage igen. Man bliver aldrig for gammel til en omgang god leg.

Tarzan-banen var igang med at blive renoveret, men der var stadig mulighed for, at prøve de forskellige ting, som var til rådighed.

Tarzan banen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
Tarzan banen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Efter Tarzan-banen og et par lege på svævebanen, valgte vi at gå ned til den nye del, som er legepladsen. Det indre legebarn kom frem i en og man begyndte at at klatre rundt og gynge.

Den nye del af legepladsen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.
Den nye del af legepladsen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Det var koldt, men hyggeligt og vi valgte til slut, at tage et par ture mere på mooncarsene, hvor legen igen var ”tyven og politiet”. Det var sjovt en meget god måde, at få underholdt børn på. Alle de ting, som var til rådighed, gør børn glade.

Den friske luft og solen som skinnede frem, fik hele Madsby Legepark til at lyse op. Det er en tur, som ikke glemmes. Legebarnet kom frem i en, det er ikke forbudt at være barn en gang imellem.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce