Alliance Française Fredericia byder velkommen til efterårets arrangementer. Denne gang til et foredrag, der handler om Normandiet – et sted, mange danskere kender, bl.a. på grund af landgangs-strandene under Anden Verdenskrig.

Foredraget foregår onsdag d. 28. august kl. 19.00 i Lokalhistorisk Arkiv, Frederik d. III’s Vej 6 i Fredericia.

Det er foreningens mangeårige ”hus-foredragsholder”, Jean-Pierre Mabire, som kommer og fortæller.  JP er vokset op i Normandiet, og som han selv siger: ”Jeg er næsten dansk, for min far var både høj, bred over skuldrene og rødhåret – garanteret med vikinge-aner. Så giftede han sig med min lille fine typisk franske mor, og de fik mig, som nok havde rødt hår men ikke blev nær så stor som min far.”

Jean-Pierre Mabires tur gennem Normandiet går igennem skønne landskaber, vi hører om madlavning i området, og også om Normandiets særegne arkitektur, der er meget betagende og speciel.

Fortælle levende og engageret – det kan Jean-Pierre! Man har også mulighed for at stille spørgsmål til ham, når foredraget er forbi.

Så ved, måske går turen til Normandiet i efteråret – eller i næste års sommerferie.

Foredraget foregår på fransk, så fransk på et vist niveau er påkrævet. Men Jean-Pierre taler også glimrende dansk, så man kan altid spørge ham efterfølgende.

Alle er velkomne

Der er entré Medlemmer 60 kr./ Ikke medlemmer 100 kr.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/