Et af de glimrende gratis alternativer til børnefamilier er Madsby Legepark, som emmer af liv i disse dage.

P-pladsen er stopfyldt, da jeg kørte forbi ned ad Lumbyesvej. Det samme var tilfældet en time senere, og jeg besluttede mig derfor at parkere bilen ved Fredericia fFs parkeringsplads for at se, hvad der sker i legeparken.

Der var intet ekstraordinært, udover temperaturen pludselig var som sidste sommer, hvor forældre og bedsteforældre også valfartede til Madsby Legepark med børnene og børnebørnene.

Madsbytoget er stadig populært. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Selv husker jeg også, at særligt min mor har taget mig med i Madsby Legepark, da jeg var mindre og jeg glædede mig derfor over, at mange andre børn har fået samme oplevelse.

Oplevelsen af at man både kan tage en tur på mooncars, gå hen på legepladsen, tage en tur i bådene, være aktiv på Tarzan-banen og se på dyr. Det giver noget en bred vifte af muligheder, når man besøger Madsby Legepark, hvor langt de fleste af aktiviteterne tilmed er gratis.

En tur på vandet er ikke sådan at kimse af. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hele Madsby Legepark var fyldt, da jeg var der. Bådene var i brug, og folk benyttede sig af borde/bænkearealerne og der var også aktivet på legepladsen, og oppe ved dyrene var der liv og glade dage.

Det var ikke kun den lokale befolkning, som var i parken. Flere gloser røg afsted på tysk kunne jeg hører, og stemningen blandt dem var god. Blandt andet kunne jeg høre et forældrepar tale om, at det er utroligt, at det ikke koster noget at komme ind i Madsby Legepark.

Der var også gang i legepladsen. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Det er nemt at tage tingene for givet, men vi skal huske at værne om for at holde liv i de forskellige ting – og det er i høj grad tilfældet med Madsby Legepark, og tak for det.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her