To uger er nu gået – og det har været en god takeoff for min rejse mod en mere fit krop. Mængden af mad er stadig en udfordring, men dag for dag, synes jeg selv, at jeg gør fremskridt.

Ugen startede med mandag, normalt er mandag en træls dag, men mit humør har været i top gennem de seneste uger under forløbet med Mette Bjeld. Jeg halter stadig lidt efter kalorierne, men jeg forsøger virkelig at spise mere mad. Avocado er en kaloriebombe – en velsmagende og sund en af slagsen, så det hjælper til at få kalorietallet op.

Jeg ved ikke om Mette nyder at se folk i smerte, men hun smiler altid stort under træning – især når jeg lider mest. Formen er langt fra god nok, men med Mettes hjælp skal det nok komme, det er jeg sikker på.

Hvis jeg skal være ærlig, så får jeg ikke trænet nok. Jeg skal tage mig sammen, for ellers er det muskelmassen det går udover, og ikke fedtet – og det kan vi altså ikke have. Jeg må hanke op i mig selv, for følelsen efter en træning er altså virkelig god, det er den.

Vægten er glad, et pænt stort vægttab på de første fjorten dage, men det er gået hårdt udover muskelmassen. Her må og skal jeg bare stramme op, længere er den ikke. 5,2 kilo er røget af vægten, det må siges at være effektivt at være sammen med Mette.

Det er egentlig ikke hårdt at være på kur, det kræver egentlig sund fornuft, sund mad – og så er man altså mæt længe. Den hårde del er, som tidligere skrevet, nok den del jeg mangler: Træningen. Med VM i herrehåndbold snarligt overstået, så tror jeg, at jeg finder mere tid til træningscenteret – for det er en nødvendighed.

Mette er taget på skiferie, så næste møde med hende må vente en uge yderligere. Men bare rolig, vi har lavet øvelser nok – så her får I øvelser til den indeværende uge. Når vi når søndag, ja så er der en bunke øvelser mere til jer.

www.eventc.dk