Fredericia AVISEN tog et smut i Fredericia Bazar. Bazaren åbnede d. 31. juli, og siden da er der kommet kunder til i lind strøm at dømme ud fra p-pladsen. Men hvad gemmer der sig inde bag facaden? Det satte vi os for at finde ud af.

De to praktikanter Niels og Loresa er med, og har aldrig været i Fredericia Bazar før. Jeg selv har været der et par gange, og har snust rundt derinde, og fortæller inden da lidt om, hvad der venter de to praktikanter.

Tyrkisk brød. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

“Det smager godt det her!”, udbryder Loresa, da vi går ind i butikken og ser afdelingen med diverse bageting.

Loresa hentyder til de klassiske tyrkiske brød, som man kender fra ferie syd på, men som man også kan få på flere restaurationer herhjemme.

Hos Fredericia Bazar kan man få kæmpe vandmeloner. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Det næste vi støder på i Fredericia Bazar er grøntafdelingen. Der er frugter i alverdens afskygninger. Det minder lidt om en sydlandsk grønthandler, især med de kæmpe vandmeleoner vi ser. Så store vandmeloner plejer man ikke at se på danske breddegrader, og jeg selv får associationer til ferier syd på.

Der er en meget varieret grønt- og frugtafdeling hos Fredericia Bazar. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Udover vandmeloner er der også flere andre former for meloner, blandt andet honning. Foruden meloner er der også klassiske ting som bananer, tomater mv., som man kender fra danske supermarkeder, men der er også eksotiske indslag som granatæbler, der drejer tankerne hen mod granatæble shots.

Man kan købe helt alm. mælk i Fredericia Bazar. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Vi begiver os hen mod kølerdisken og kan samtidig se diverse former for udenlandske krydderier, som det hører sig til i en bazar.

Der er mulighed for at få sig en kold forfriskning hos Fredericia Bazar. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Selvom det er en bazar vi er inde i, er der dog også normale varer. Blandt andet støder vi på ting som alm. energidrikke, mælk, smør, sodavand og slik.

Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Der er dog også ting, som man slet ikke venter. Vi kommer forholdsvis tæt på kassen og ser vandpiber i forskellige prisklasser, og efter overraskelsen går vi videre, og ser om vi kan finde en “souvenir” at købe med retur til Fredericia AVISENs kontor. Valget falder på en appelsin juice af mærket Tamek, og som hedder og som hedder portakel nektar orange nectar.

Man kan få juice i mange forskellige afskygninger hos Fredericia Bazar. Foto: Niels Sell, Fredericia AVISEN

Vi går op til kassen og betaler, og kører fra Fredericia Bazar efter en god oplevelse i bazaren, som bestemt er et besøg værd, uanset om man hurtigt skal købe dagligdagens “must have” eller vil ind at købe spændende krydderier.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det