Forside Erhverv På kulinarisk forsmag i MENY

På kulinarisk forsmag i MENY

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

MENY på Indre Ringvej holdt lørdag Nytårstaffel, og gav samtidig en forsmag på, hvad der venter af kulinariske oplevelser i supermarkedet, når det åbner i februar.

“Der er muligheder for smagsprøver for enhver smag.” Sådan sagde købmand Henrik Eriksen, da han åbnede skydedøren til MENY klokken 10:00.

Der var kransekage fra Lagkagehuset og bobler, da man trådte ind i MENY. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Købmandens ord holdt helt stik. Der var virkelig noget for enhver smag. Straks da man køb inden i den nye MENY blev man budt på champagne og kransekager fra Lagkagehuset, som er MENYs faste brødleverandør og også bliver det for det nye supermarked i Fredericia.

Den sunde afdeling af smagsprøverne ved indgangen til MENY. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Udover det obligatorisk champagne viste MENY også ting frem fra deres varesortiment, og der var også lir til kunderne, der blandt andet kunne få skåret en her ananas ud, så den kom i skiver.

Ananas skåret i skiver i maskinen Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

En anden unik oplevelse i MENY var, at der blandt andet var smagsprøver på is. Her var der blandt andet en ølvariant af is, som var lavet i samarbejde med Thisted Bryghus. Den var særdeles populær blandt de fremmødte.

Der blev langet mange bæger med is over disken. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

For enden af gangen med is var dagens helt store vinder. En kakaomælk, som var lavet på blandt andet belgisk chokolade, og som der blev hældt rigtig mange op af. Det bliver helt sikkert et hit i MENY, når det bliver muligt at købe den på flaske i supermarkedet.

MENY slår sig blandt andet ned på deres delikatesse, og der var rigeligt med smagsprøver. Lækkert var det også, og folkene bag disken var nogle, som virkelig også kunne fortælle om deres kram.

Smagsprøver fra delikatessen. Foto: Thomas Lægaard,

Der var virkelig mange muligheder for de forskellige sanser i MENY, alt lige fra en velsmagende delikatesse, til at få smagsløgene prøvet af med vin og til den sunde oplevelse med frisk frugt og ost.

Spiritus-smagsprøver. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Tak for en dejlig kulinarisk oplevelse MENY, og velkommen til Fredericia.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce
DEL