I morgen tilbyder den fredericianske ejendomsmægler, home, alle interesserede en tur op luften i en vaskeægte BMS-kran. Eventet foregår ved Promenaden i Kanalbyen (tæt på Frederikshuset).

Vejrguderne smiler til Fredericia efter endnu et kraftigt regnskyl – og ejendomsmægler Steffen Østergaard Jacobsen byder velkommen i det område, hvor han vil fortælle os om Promenaden – og de Punkthuse som snart ser dagens lys. Men inden byggeriet starter i november har home Fredericia besluttet at sende interesserede købere en tur op i en BMS-kran for at se den udsigt, de får, når alt står færdigt.

“Man får muligheden for at se udsigten og få en idé om, hvor godt det bliver. Byggeriet er unikt og noget, som man har efterlyst i Fredericia. Det bygges i høj kvalitet. Samtidig er omgivelserne i top og særligt de kommende altaner, hvor udsigten bogstaveligt føles som at bo på kanten af Lillebælt. I Kanalbyen mødes man samtidig af natur og moderne arkitektur, og jeg kender faktisk ikke mange steder i Kongeriget Danmark, hvor man kan opleve by, strand og vand, som man kan opleve på gåben i Fredericia,” siger Steffen og slutter:

“Vi sørger også for et let traktement i morgen, så kig endelig forbi. Arrangementet starter kl.14.00, hvor købere får mulighed for at komme op i kranen, og fra 14.30 til 16.30 er alle øvrige interesserede meget velkomne.

Om Promenaden

PROMENADENS tre punkthuse opføres på kanten af Lillebælt. Facaderne vil stå i lyse mursten og de varierende højder bryder byggeriet op og skaber luft. Ligeledes bidrager de store altaner til at skabe dynamiske facader, hvor også de store vinduespartier imødekommer omgivelserne. Til PROMENADENS beboere vil et fælles grønt gårdrum skabe trygge rammer til ophold, leg og afslapning. Det øvrige område omkring nybyggeriet vil ligeledes invitere til ophold med udendørsservering fra caféer, adgang til vandet, bænke og mange andre aktivitetsmuligheder.

Kanalbyens sydlige og afslappende stemning reflekteres i indretningen, der er præget af lyse materialer som sammen med det fantastiske lysindfald giver en rummelig fornemmelse. Med øje for Lillebælt kkan man flere steder i lejligheden mærke den tætte relation til den udenfor liggende natur, der bringes ind i lejligheden gennem de store vinduespartier. Således er lejlighederne designet til at være din oase, hvor du kan trække dig tilbage, nyde naturen og lade op.

Læs mere her

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her