I dag møder FC Fredericia FC Helsingør på Monjasa Park. Selvom FC Helsingør er oprykkere, så venter der en kompetent modstander, der i indledningen af sæsonen har vist, at de godt kan være med i 1. division.

https://www.vinmedmere.dk/

Torsdag vandt FC Fredericia 3-0 mod Hvidovre. Der var optræk til chancer, der godt kunne have givet flere mål, men det skete ikke. Til gengæld holdt fredericianerne Hvidovre fra oplagte scoringschancer og det betød endnu et clean sheat.

»Det var dejligt at holde nullet. Især da vi ikke fik scoret til 4-0, så var det dejligt at holde nullet og vi fik ikke mange chancer imod os. Det var professionelt arbejde i anden halvleg, hvor vi brugte nye folk på nye positioner,« sagde Michael Hansen efter Hvidovre-kampen.

FC Fredericia har hentet fire sejre ud af fem mulige, og indtager dermed en placering i toppen af tabellen, men det er ikke noget Michael Hansen går så meget op i.

»Det er starten jeg kigger på. Placeringen kigger jeg ikke på. Vi kunne også have ligget nummer otte, hvis vi ikke vandt i Hvidovre. Det er indholdet og præstationen jeg ser på, da det skal gøre, at vi leverer godt. Jeg har set spiller i andre positioner og nogen fik fuldtid som ikke har fået det før,« forklarede Michael Hansen.

FC Helsingør var i kamp i onsdags mod HB Køge, hvor de tabte 2-0 på hjemmebane, men Hansen lader sig ikke narre og forventer en svær opgave.

»Vi har to hverdage til at blive klar og de har haft tre, det bliver sejt for os. Det bliver lige og spændende igen, og det er et teknisk fint hold, der vil spille med fart,« sagde Michael Hansen.

FC Helsingør startede sæsonen som lyn og torden. De sejrede med 4-1 mod Silkeborg, og vandt også de to efterfølgende kampe mod Hvidovre og Vendsyssel. I de to seneste kampe er det dog blevet til nederlag.

»De fleste hold er farlige. Hvidovre var også farlige. Der er ikke nogen kampe, hvor man ikke skal ydes sit ypperste,« sagde Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det er et komprimeret kampprogram i 1. division, da rækken startede senere i år pga. Covid-19 situationen. Men hvordan er det som spiller med sådan et kampprogram, hvor der ofte er en kamp i midtugen og en i weekenden? Det spurgte vi Erik Nissen om efter FC Fredericias kamp i Hvidovre.

»Det er dejligt. Det er kampene vi spiller for. Det er primært kampe vi spiller for, det er hårdt indimellem, men det er fint,« forklarede Erik Nissen.

Midterforsvareren har indtil videre fået fuldtid i sæsonen, og selvom det har været hårdt, er det ikke noget der har slidt meget på ham.

»Det handler om at være dygtig i sin restitution, og selvom vi kun har to dages forberedelse, så skal vi nok være klar,« fortalte Erik Nissen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og FC Helsingør klokken 14:00. Til opgøret må fredericianerne se bort fra karantæneramte Christian Ege Nielsen, og den skadede trio Andreas Oggesen, Steven Enna og Joachim Wagner.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer