Fredag klokken 07:30 åbnede Dagli’Brugsen Skærbæk en ny bagerafdeling, hvor de dagligt får leveret brød af PA Brød, der skal forsyne Skærbæk-borgerne med kvalitetsbrød hver dag.

For brugsuddeler Jacob Pedersen var det en særlig fredag. Mandag aften lukkede den gamle bagerafdeling ned, og så gik håndværkerne ellers igang med at lave bagerdisken om. Den gamle havde aftjent sin værnepligt, som Jacob udtrykte det, da AVISEN var forbi Dagli’Brugsen Skærbæk fredag morgen, hvor rygtet om den nye bagerafdeling havde spredt sig.

Mange af de morgenfriske kunder tog opstilling lige før kasselinjen, hvor bagerafdelingen ligger, og så skulle de have noget frisk brød at starte dagen på.

»Kunderne har glædet sig, har vi kunnet mærke. Da vi offentliggjorde det fik vi positive tilkendegivelser,« siger Jacob Pedersen.

Håndværkerne var igang til sent torsdag aften, og Jacob var ikke selv til stede, da de var færdige, og derfor var det et lettelsens suk, at alt spillede, da han mødte ind fredag morgen.

»Det var dejligt at komme på arbejde, og det er også noget, som vi har glædet os igennem længere tid,« siger Jacob Pedersen.

I alt er der 28 ansatte i Dagli’Brugsen Skærbæk, og de kommer alle til at lære at stå i bagerafdelingen.

»Der er vi priviligeret at have vores souschef, som tidligere har arbejdet ved PA Brød. Den del kommer hun til at stå for,« udtaler Jacob Pedersen, der har været brugsuddeler i fire år.

Den nye bagerafdeling i Dagli’Brugsen Skærbæk kommer til at følge butikkens åbningstider som er mandag – søndag 07:30 – 20:00. Hver morgen fyldes butikken op med friskt brød, oplyser Jacob Pedersen.

PA Brød, der har huse til i Vejle, er et familieejet bageri, der drives på fjerde generation af familien Andersen, som står i spidsen for det traditionsrige PA Brød, som åbnede d. 19. oktober 1899, hvor Peter Alfred Andersen overtog ejendommen Skyttehusgade 28 med tilhørende bageri.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer