Fredericia Håndboldklub har solgt over halvdelen af de udbudte sæsonkort, og det kalder kommerciel chef Dorte Lassen for en overvældende interesse.

Mandag klokken 09:00 startede FHK deres sæsonkortsalg og tirsdag kunne klubben oplyse, at over halvdelen af sæsonkortene var solgt.

I alt er der udbudt 218 almindelig sæsonkort, hvoraf der tirsdag eftermiddag var solgt 114. I fansektionen, hvor HK Ultras hører til, er der yderligere 123 til salg, og af dem er der solgt 76.

“Det er helt overvældende, og rigtig flot taget i betragtning af, at salget startede i mandags og sommeren er over os,” siger Dorte Lassen til Fredericia AVISEN.

Dorte har tidligere været ansat i Århus Håndbold og senest Skanderborg Håndbold, og hun har ikke tidligere oplevet så stor en passion fanmæssigt.

“Det er nyt for mig det her, og det er fedt at mærke, at folk virkelig brænder for det og vil følge holdet i ligaen. Det har jeg ikke på samme måde oplevet i mine tidligere jobs,” forklarer Dorte Lassen og kommer ind på en episode på FHKs kontor:

“Vi åbnede salget i mandags, og tirsdag morgen troppede ældre op på kontoret fordi, at de skulle have hjælp til at købe et sæsonkort. De fortalte anekdoter om sidst, da FHK var i ligaen og man kunne mærke, hvor meget de brænder for klubben.”

Især hæfter FHKs kommercielle chef sig ved, at salget er kommet forrygende fra start i en tid på året, hvor det ikke er håndbold man tænker på som det første.

“Det vidner om, hvor meget håndbolden betyder for befolkningen i Fredericia. Det er noget noget unikt, som vi har her i Fredericia,” slutter Dorte Lassen.

Fordelagtigt fankort

I forbindelse med, at sæsonkortsalget startede har Fredericia Håndboldklub og HK Ultras i samarbejde lanceret et fordelagtigt fankort, som giver adgang til alle FHKs hjemmekampe og gratis bus til udekampene, hvis der sælges minimum 100 fankort. Dertil kommer en række andre fordele som rabatter hos flere af byens butikker og rabat på én øl/sodavand pr. kamp i thansen arena.

For 600 kroner kan man sikre sig kortet, som der tirsdag eftermiddag var solgt 76 stks af.

Fredericia Håndboldklub indleder sæsonen i Håndboldligaen med en kamp mod GOG d. 2. september klokken 20:00.

https://www.ibc.dk/eud-business/