Fredericia AVISEN har før blandt andet skrevet om de flotte skilte på Cafe Mair’s og tidligere beskrevet den som byen hyggeliste oase, men nu breder uhyggen sig.

Halloween er over Danmark og i bunden af Gothersgade er Cafe Mair’s gået all in på tilbagekomsten af de mørke magter, som er tilbage for at håne helgene.

Det virker som om, at helvede er løs, Kaiser von Wiener Schnitzel fra Wilhelmsberg har raseret både cafe og personale. Hvad der nøjagtigt er forgået er uvist, da Eva Mair som normalt er veltalende, mumler og virker forandret. Hun har bidemærker på halsen og hendes normale kønne ydre ser helt skrækkeligt ud. Jeg kan godt regne ud, at det ikke er søvnproblemer, der har skabt udseendet.

mair
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Jeg kigger ud mod gaden og ser døde mennesker hænge i træerne, spindelvæv toner frem fra loftet. Hekse, genfærd og fanden er løs i Gothersgade 55.

Mair
Foto: Eva Mair

Jeg prøver at flygte, men Beth Donnaldsen den brutale kok er ligeledes flygtet. Hun spærre døren og smider skotsk eder og forbandelse mod mig, mens hun svinger veganerkniven. Hvorfor har en kniv til grøntsager blod på sig, det gør mig endnu mere bange. Jeg løber mod toilettet, jeg er nået et punkt, hvor jeg ikke ved, om jeg skal gemme mig eller lave i mine bukser. Jeg kan se på væggene, at Beth har været her, der er blodsprøjt på toilettes vægge.

mair
Foto: Eva Mair

Jeg kan høre at nogle gæster er kommet til i cafeén og Beth går tilbage mod køkkenet. Jeg lister ud af toilettet og banen er fri, men mens jeg sniger mig gennem cafeén drejer billederne på væggene. Jeg kravler derfor det sidste stykke mod døren, min jakke har det ene ærme hængende efter mig. Eva træder på ærmet, så jeg ikke kan kravle ud, hun siger, at jeg skal betale min regning, ellers……….. Jeg fanger en seddel i lommen og får aller nådigst lov til at smutte.

Mair
Foto: Eva Mair

Du kan besøge Cafe Mair’s, hvor der i samarbejde med Temashop, er pyntet max op til uhygge. Om aftenen vil personalet være sminket og det er udover den gode mad, som de serverer være en oplevelse i sig selv. Når Cafe Mair’s åbner op igen på tirsdag, håber jeg at alt er i sin skønneste orden igen, men hvem ved om personalet overlever?

Mair
Foto: Eva Mair
https://www.byensrens.dk/
Annonce